۱. تثبیت برق شهر:
برق شهر دارای نوسانات ولتاژ است، به همین خاطر بهرهگیری از استابلایزر میتواند با تثبیت ولتاژ به مقدار قابل توجهی عمر مفید و راندمان دستگاههای برقی مصرف کننده را بالا ببرد.
۲. حافظت در برابر اتصال کوتاه:
اگر چنانچه بنا به هر دلیلی اتصالی در خروجی یا مدارات داخلی استابلایزر اتفاق افتد بلافاصله دستگاه به صورت خودکار توسط میکروکنترلر تعبیه شده، خروجی را قطع می کند و از ایجاد هرگونه ایراد و مشکل برای مصرف کننده جلوگیری میکند.
۳. کاهش هزینه مصرف برق:
کاهش ولتاژ برق شهر باعث ایجاد اختلال در عملکرد دستگاهها شده و قدرت نامی و راندمان الکتروموتور را به حد قابل توجهی میکاهد. که باعث پایینتر آمدن دور الکترو موتور و گرم شدن آن خواهد شد.
۴. حافظت در برابر رعد و برق و های ولتاژ (High Voltage) و نوسانهای لحظهای و spike ها.
پس با گذاشتن یک دستگاه استابیلایزر در ورودی برق به مکان مورد نظر میتوانیم تمامی لوازم برقی و سیم کشیهای داخلی را در برابر اختلالات برق شهر به طور کامل تحت حفاظت قرار دهیم.
تفاوت ترانس و استابلایزر
در ترانس های اتوماتیک افت ولتاژ در رله تعبیه شده بصورت پله ای صورت می گیرد و ولتاژ خروجی روی یک عد ثابت نمی ماند و متغییر است در یک باز مشخص که آن بازه بین 5 تا 10 می باشد. یکی از تفاوت ها این است که تکنولوژی در استابلایزر ها و جدیدتر و کارایی بهتری است.طول عمر و دقت در اصلاح ولتاژ و راندمان بالاتر استابلایزر از ترانس بیشتر است.
مدیریت بهمن عسگری
09120224130