فروش لوازم برقی

فروش لوازم برقی

فروش لوازم برقی

فروش لوازم برقی

فروش لوازم برقی

  • ۰
  • ۰

خرید کلید اتوماتیک تنظیم آمپر برق با کیفیت و ارزان، کلید اتوماتیک و غیر اتوماتیک دارای چه ویژگی‌هایی می باشند؟ انواع مختلف و دسته‌ بندی هرکدام به چه صورت است؟ اکسسوری و قابلیت فرمان پذیری هر مورد شامل چه مواردی می‌ باشد؟ تجهیزات قطع و وصل، یا تنها توانایی قطع ولتاژ را دارند و یا در کنار آن توانایی قطع جریان را هم دارند.

خرید کلید اتوماتیک تنظیم آمپر برق با کیفیت و ارزان

کلید اتوماتیک یا کمپکت که به آن MCCB‌ می‌ گویند که مخفف Molded Case Circuit Breaker است، در واقع تجهیزی برای قطع و وصل جریان و ولتاژ برق به صورت ایمن می‌ باشد.

کلید های اتوماتیک انواع مختلفی دارند و همگی برای حفظ سلامت تجهیزات و افراد طراحی شده اند. مهمترین کلیدهای اتوماتیک فشار ضعیف شامل این کلید ها می شود:

  • کلید حرارتی
  • کلید مینیاتوری (MCB)
  • کلید اتوماتیک (MCCB)
  • کلید محافظ جان (RCCB)
  • کلید اتوماتیک هوایی (ACB)
  • کلید گردان یا سلکتور سوئیچ
  • کلید محافظ جان ترکیبی (RCBO)

 کلید اتوماتیک کمپکت یا MCCB با ترکیبی نوعی کلید اتوماتیک است که برای حفاظت از تجهیزات در برابر جریان اضافه بار و جریان اتصال کوتاه حفاظت می کند. در یک کلید اتوماتیک واحد حفاظتی یا واحد تریپ متناسب با نیاز حفاظتی طراحی می شود و می تواند سه نوع حفاظت را انجام دهد.

کلیدهای اتوماتیک کمپکت با کیفیت بالا و قیمت رقابتی ، دارای مزیت های منحصر به فرد از جمله ابعاد مناسب جهت تابلوهای برق, دارای روکش شفاف بر روی قسمت تنظیمات ، قابلیت پلمپ قسمت تنظیمات ، طراحی نو و منحصر به فرد ، مونتاژ راحت رله ها و تجهیزات جانبی و … می باشد.

کلید اتوماتیک قابل تنظیم

کلید اتوماتیک کمپکت به عنوان یک قطع کننده مدار ، جهت حفاظت مدار در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه در فیدرهای ورودی و خروجی تابلوهای برق استفاده می شود. کلید اتوماتیک کمپکت الکتروکاوه به دلیل طراحی منحصر به فرد و بهینه ، امکان جایگزینی و نصب آسانی را میسر می‌سازد. چند ویژگی مهم این کلیدها به شرح زیر می‌باشند :

  • تطبیق‌پذیری و سازگاری با شبکه توزیع برق ایران
  • کیفیت مطلوب عملکرد

 

انواع کلید اتوماتیک بر اساس نوع کاربری

اگر نگاهی به لیست کلید های اتوماتیک انداخته باشید، حتما با عبارت utilization category برخورد کرده اید. کلید های اتوماتیک بر اساس نوع کاربری دسته بندی شده اند و مطابق استاندارد IEC60947-2 کلیدها به دو دسته تقسیم می شوند.

گروه (Category A) : کلیدهایی هستند که بدون تأخیر زمانی در مدار استفاده می شوند. این کلیدها از نظر تحمل الکترودینامیکی عبور جریان اتصال کوتاه در مدت زمان مشخص بیشتر از زمانی که برای مکانیزم قطع و باز شدن کنتاکت ها لازم است، دارای تأخیر زمانی نیستند. پس در این کلید ها در قطع جریان اتصال کوتاه، هیچ تأخیر تنظیم شده ای مجاز نیست و هر چه سریع تر جریان اتصال کوتاه باید قطع شود. کلیدهای اتوماتیک فشار ضعیف کمپکت در دسته بندی A قرار می گیرند.

گروه (Category B) : کلید هایی در این دسته قرار می گیرند که از نظر تحمل الکترودینامیکی عبور جریان اتصال کوتاه در بازه زمانی بیشتر از زمانی که برای مکانیزم قطع و باز شدن کنتاکت ها لازم است (۵۰ میلی ثانیه)، این توانایی تحمل الکترودینامیکی را دارا هستند.

 

مدیریت جناب آقای بهمن عسگری

09120224130

  • ۰۱/۰۳/۲۸
  • بهمن عسگری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی